3 ting du kan bruge perler til

Perler

Perler er en af de mest alsidige ting, du kan bruge til at skabe noget unikt og personligt. Her er tre idéer til, hvordan du kan bruge perler på forskellige måder.

Brug perler til smykker – halskæder, armbånd eller øreringe

Brug perler til smykker. De fleste kender nok de klassiske halskæder og armbånd med perler, men man kan sagtens lave andre smykker med perler. Det kan eksempelvis være en fin idé, at lave et par øreringe af perler. Perler er smukke, og de kan bruges til at pynte sig på mange forskellige måder. De fleste forbinder nok perler med det klassiske look, men det behøver ikke at være tilfældet. Man kan sagtens bruge perler til at skabe et mere moderne look, hvis man eksempelvis vælger at bruge store perler eller måske endda farvede perler.

Brug perlerne til at lære børnene om farver og former

Perlerne kan ikke kum bruges som perler til smykker, de kan også bruges til at lære børnene om farver og former. Dette er en sjov aktivitet, som både kan være med til at udvikle barnets motorik, samtidig med at det lærer barnet noget. For det første, så er det vigtigt, at man finder de rigtige perler. Der findes nemlig mange forskellige slags perler på markedet, og derfor kan det være svært at finde de helt rigtige perler til ens barn. Nogle forældre vælger dog at købe en stor pakke med forskellige slags perler, da dette giver mulighed for, at barnet selv kan eksperimentere med de forskellige farver og former.

Brug perler til at lave unikke kort til venner og familie

Hvis man gerne vil lave unikke kort til venner og familie, kan man med fordel bruge perler. Med perler kan man nemlig lave små motiver eller figurer, som kan pryde kortet og gøre det mere personligt. Det er især sjovt, hvis man har en ven eller et familiemedlem, som elsker bestemte dyr eller figurer. På den måde kan man lave et kort, som passer perfekt til vedkommende. Man behøver ikke at være særlig dygtig til at tegne for at kunne bruge perler på sit kort – det er faktisk ret simpelt. Du skal blot have nogle perler i de farver, du ønsker, samt en tynd tråd eller snor. Herefter skal du tegne det motiv du ønsker at lave af perler på bagsiden af kortet med en blyant – sørg for at holde motiverne simple, da det ellers kan blive svært at følge med. Når du har tegnet dit motiv, skal du blot følge stregen med din tråd/snor og sætte perlerne fast undervejs.

Der er mange ting, man kan bruge perler til.

«
»

Skriv et svar